•        Pret Mic! Depozit Propriu! Livrare Rapida!
  •        Preturi de criza la agregate ! 
  •        Servire imediata oriunde in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi!

Agregate

Agregate de balastiera

NISIP (0-4 mm)

Prin nisip se înţelege o rocă sedimentară neconsolidată, provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme şi care se prezintă sub forma unei acumulări de granule fine (0,063–4 mm) sortat si spalat. Componentul principal al nisipului este cuarţul; mai rar conţine minerale ca: monazit, casiterit, diamant, safir, granat ş.a. Nisipul este utilizat ca material de construcţie, ca materie primă pentru industria sticlei, porţelanului şi pentru extragerea mineralelor din compoziţia sa.

agregate
MARGARITAR/PIETRIS (4-8 MM)

Margaritar rocă sedimentară, provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spalate si sortate in intervalul 4-8 mm sunt cunoscute sub numele de margaritar sau pietris. Margaritarul este utilizat ca material de construcţie, tratament de drumuri, terasamente, imbracaminte din beton de ciment, betoane de inalta performanta, etc.

agregate
PIETRIS (8-16 MM)

Pietris rocă sedimentară, provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spalate si sortate in intervalul 7-15 mm sunt cunoscute sub numele de pietris. Pietrisul este utilizat ca material de construcţie, tratament de drumuri,terasamente, imbracaminte din beton de ciment, betoane de inalta performanta, etc.

agregate
PIATRA MARE (16-31 MM)

Pietris rocă sedimentară, provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spalate si sortate  in intervalul 15-30 mm sunt cunoscute sub numele de piatra mare. Piatra mare este utilizata ca material de construcţie, tratament de drumuri, terasamente, imbracaminte din beton de ciment, betoane de inalta performanta, etc.

agregate
REFUZ DE CIUR (>31 MM)

Piatra rocă sedimentară, provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme. Sortate peste 31 mm sunt cunoscute sub numele de refuz de ciur. Refuzul de ciur este utilizat ca material de construcţie, tratament de drumuri, terasamente, imbracaminte din beton de ciment, betoane de inalta performanta, etc.

agregate
PIATRA CONCASATA DE RAU (0-4,4-8,8-16,16-25,25-63 MM)

Agregate concasate rocă sedimentară, provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spalate, concasate si sortate. Sunt cunoscute sub numele de agregate concasate. Piatra concasata este utilizat ca material de construcţie, tratament de drumuri,terasamente, inbracaminte din beton de ciment,betoane de inalta performanta, etc.

agregate
PIATRA SPARTA DE STANCA (31,5 - 50 MM (TIP CFR), 31,5 - 63 MM)

Piatra sparta provenita din carierele/exploatari de suprafata din care se excaveaza roci (andezit, dacit, calcar, calcar cristalin, tuf). Agregatele de cariera sunt obtinute prin sfaramarea rocilor in bucati mici, cu ajutorul unui utilaj denumit concasor.Sunt folosite la lucrari de drumuri, imbracamite din beton de ciment,imbracaminte bituminoasa,strat de baza,strat de fundatie,tratamente bituminoase,betoane,lucrari cai ferate.

agregate
BALAST (0-63 MM)

Balast optimizat este un amestec de pietriş cu nisip, de obicei de natură sedimentară utilizat în construcţii pentru terasamente,umplutură sau ca agregat pentru betoane.

agregate
BALAST COMPACTABIL (0-70 MM)

Balast este un amestec de pietriş,nisip,liant, de obicei de natură sedimentară utilizat în construcţii pentru terasamente,umplutură.

agregate
NISIPURI PRAFOASE

Balast este un amestec de pietriş,nisip,liant, de obicei de natură sedimentară utilizat în construcţii pentru terasamente,umplutură.

agregate
PAMANT

Pamant vegetal - bogat in nutrienti organici, minerale, grad superior de fertilitate

Pamant pentru umplutura - pentru terasamente, fundatii, hale, gradini

agregate